Transport

Nudimo sveobuhvatan portfolio usluga transporta i logistike širom sveta za sve grane industrija. Uz pomoć naših partnera na međunarodnom nivou našim klijentima nudimo visok nivo informisanosti kao i personalizovana rešenja kako bi njihovo poslovanje bilo što uspešnije.

Drumski transport

Naša usluga drumskog transporta obuhvata pune (FTL) i zbirne (LTL) utovare, kao i usluge dotovara i ekspresna rešenja. Pružamo specijalizovane transportne usluge za širok asortiman robe, kao što su suviše veliki i teški nestandardni tovari (vangabaritni), prehrambeni i farmaceutski proizvodi osetljivi na promenu temperature.

Obezbeđujemo najbolja tranzitna vremena za oblast Zapadne, Srednje i Istočne Evrope. Naša razgranata mreža i odabrani broj kvalitetnih prevoznika garantuju bezbednu i blagovremenu isporuku Vaše robe.

Brodski transport

Zahvaljujući dugogodišnjim poslovnim odnosima sa velikim brojem brodara, možemo da ponudimo širok spektar transportnih usluga u segmentima punih kontejnera (FCL), zbirnih kontejnera (LCL) kao i specijalnim transportima koje su prilagođene potrebama klijenata.

Nudimo vam fleksibilnos, bezbedan prostor na brodovima, kao i najbolje uslove za količinski velike pošiljke. Obezbeđujemo transport sa temperaturnim režimom, kao i specijalnu opremu za veliki teret, rasuti teret, prevozna sredstva i drugo.

Avio transport

Nudimo niz usluga avionskog transporta kako bismo Vam pomogli da pronađete optimalni balans između brzine i troškova.

Naši partneri, avio kompanije širom sveta obezbediće najbolje cene transporta robe i najbolja tranzitna vremena. Nudimo i specijalizovane usluge avionskog transporta predmeta koji se čuvaju na posebnoj temperaturi i opasne robe.

Železnički transport

Ovaj vid transporta ističe se u današnje vreme kao jedan od najpovoljnijih. Pogodan je za prevoz gabaritne i teške robe. Železnički transport se organizuje i u kombinaciji sa svim ostalim vidovima transporta, kada klijet želi da optimizuje svoje troškove.

Scroll to top